dimecres, 30 d’abril del 2008

Insubstituïble. Risto Mejide.


Risto Mejide és el conegut crític del jurat d’Operación Triunfo. I tant conegut, és agre i dur, arriba a humiliar als concursants del programa amb els seus comentaris davant de tot el públic de la gala i dels espectadors. Increïblement irònic i sarcàstic, Risto Mejide no es talla un pèl a l’hora d’avaluar els concursants del programa i és que, segons va dir a TV3 al programa de El club, no li sap greu fer aquestes crítiques, és la seva feina i no se sent malament en cap moment.

Operación Triunfo va ser un fenomen mediàtic en les primeres edicions, trencava amb les previsions d’audiència. No obstant, tot s’acaba i a Operación Triunfo també li va tocar el perdre, les audiències van caure en picat. Però en aquest moment va arribar la solució, Risto Mejide. Un nou membre del jurat va fer que el programa revifés. Es va fer famós arreu, tothom sabia qui era i què feia, tot i que no fossin seguidors del concurs. Durant les últimes edicions ha hagut qui només ha vist el programa o la part on s’avaluen les actuacions per veure les crítiques de Mejide, ell n’és conscient i a l’última gala va aprofitar per criticar aquest fet.

En aquesta edició els seus comentaris són més agres que mai, ha arribat a definir una de les concursants com “producte defectuós”. I no només això, sinó que ja s’han fet famoses les crítiques que va realitzar durant el càsting per entrar al concurs. “Mira, se te ha caido detrás de tu pie, la vergüenza”, va dir el crític més mediàtic del moment.